Health Innovation Euregion

Health Innovation Euregion

Beste (startende én gevestigde) ondernemers, ondernemende wetenschappers, vernieuwers en samenwerkers in de gezondheidszorg! Speciaal voor jullie organiseert Brightlands - alweer voor de derde keer - het Health Innovation Euregion Event. Op dinsdag 25 juni 2024, van 12 tot 18 uur zijn jullie van harte welkom in Maastricht. Voorafgaand van het event is de mogelijkheid tot speeddaten (van 10.30 - 12.00 uur).

Wat is het Health Innovation Euregion Event?  

In het kort: een initiatief van Medtronic, Medace, LifetecZONe, LIOF, Brightlands, Rabobank en Gemeente Maastricht voor iedereen die werkt aan het naar de markt brengen van innovaties in de gezondheidszorg en life sciences van de toekomst. Brightlands organiseert het Health Innovation Euregion Event 2024 voor zowel gevestigde als startende ondernemers en voor ondernemende wetenschappers.  

Bijna iedereen die een goed idee probeert te realiseren, loopt tegen de nodige uitdagingen aan. Deels horen die uitdagingen bij het ondernemen. Maar ondernemen - en zeker de eerste stappen op het ondernemerspad  - verloopt veel gemakkelijker, beter en fijner met tips, antwoorden, raad en daad van de juiste mensen. Dat kunnen professionals zijn, maar ook mensen die je voorgingen met het realiseren van hun mooie idealen en interessante ideeën.  

Health Innovation Euregion 2024 brengt startende ondernemers, ondernemende wetenschappers - maar zeker ook het gevestigde MKB in de Euregio - graag in contact met elkaar. En met heel diverse relevante instanties en partijen, met investeerders, met ervaren ondernemers en andere ‘hulptroepen’. Allemaal mensen die je op weg kunnen helpen en die samen met jou de beste route naar jouw doel zoeken.   

Health Innovation Euregion 2024 heeft ook dit keer een gevarieerde groep sprekers gevraagd om openhartig hun ervaringsverhalen als ondernemer te vertellen. Soms zijn dat succesverhalen, maar - vanuit het standpunt dat een mens het meeste leert van de fouten die hij of zij maakt - hoor je ook anekdotes over valkuilen, misverstanden en opnieuw beginnen.  

Daarnaast zullen dit jaar ook vertegenwoordigers van de verschillende ecosystemen uit de Euregio schetsen hoe zij ondernemers ondersteunen en inzage geven in de strategische ontwikkelingen die er plaatsvinden. 

Uiteraard is er voor en na de lezingen volop gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten en te netwerken. Begin voor de lunch al met speeddaten met nieuwe contacten in één-op-ééngesprekken.  

  • Wil je weten wat het Lifescience en Health ecosysteem van Brightlands en hun partners voor jou kan betekenen?  
  • Wil je daar straks ook deel van uitmaken?  
  • En wil je actief aan je netwerk in de Euregio werken?  
  • Schrijf je dan nu alvast in.  

Laat alvast weten via onderstaande aanmeldformulier of ze je op 25 juni a.s. van 12 tot 18 uur in het MECC Maastricht mogen verwelkomen. Het definitieve programma volgt medio mei. Ben je erbij? 

Aanmelden

Bron: Brightlands

‹ Events overview